keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Kilpailu: Mikä on sun arjen superruokaa?

Morjensta pöytään, nyt Ruokapankin historian ihka ensimmäinen kilpailu eli kysymys kuuluu:

Mikä on sun arjen superruokaa? 

Voit voittaa ihanan Jamie Oliverin uusimman kirjan Arjen Superruokaa - Terveelliset ja hyvän elämän ruokaohjeet.

Voin sanoo, että on kyllä niin herkullinen kirja että taitaa meikä mamma tehä ens viikon ruuat suoraan tosta kirjasta.

Eli laitappa omia arjen superruoka ehdotuksia suoraan tähän alle kommenteihin, Facebookkiin, Instagramiin tai #ruokapankinjamie, niin minä valitsen voittajan ja kirja voi olla siis sinun. Kilpailu alkaa 11.11. ja päättyy 18.11.2015. Ilmoitan voittajan täällä Ruokapankki blogissa, Facebookissa ja Instagramissa 19.11.2015. Seuraa siis Ruokapankkia tykkäämällä sekä jakamalla, kiitos!

Palkinnon lahjoitti ReadMe


*** ONNEA NADYA! Kilpailu on nyt päättynyt ja voittajaksi on arvottu Nadya, hänen arjen superruokaa oli erilaiset puurot. Nadya saa palkinnoksi Jamien uusimman kirjan. *** 

12 kommenttia:

  1. Arjen superruokaa on täällä mm. juuresranskalaiset hunajalla ja yrteillä, papupihvit joihin on yleensä aina ainekset kaapissa, ja vakkari iltapala banaanilätyt marjoilla ja kookoskermavaahdolla. :)

    VastaaPoista
  2. Mun tän hetkinen arjen superruoka on tuunattu kahvi! Keitän siis normi suodatinkahvit (nyt olen mm tsekkaillu kaikki löfsbergin kahvit läpi), sitten kaadan sen joukkoon blenderiin (tai mulla on vaan sauvasekotin) ja sekaan millon mitäkin boostia! Esim. Mct-öljy+kookosöljy+hera+toco, tai kananmuna+kookosöljy+pätkä banaania+maca, ehkäpä ripaus kanelia tai kaardemummaa. Kahviin saa ihanaa makua lisää ja ekstrana kuohkean vaahdon. Nam! Kyllä lähtee päivä hyvin käyntiin :)

    VastaaPoista
  3. Minun arjen superruokaa ovat salaatit. Teen joka pvä jonkun erilaisen salaatin, pohjana salaattia, tomaattia, kurkkua, rucolaa, pinaattia tms. Sitten uunissa paahdettua kurpitsaatai muita juureksia (tänään punajuurta) siihen päälle sitten kalkkunaa, kalaa, kananmunaa tai mitä sattuu olemaan. Terveellistä, kepeää ja helppoa superfoodia. :) En kyllästy, koska niiin monenlaista variaatiota voi saldeihin tehä. lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti raejuusto! Syön mm. salaatin ja pinaattilettujen kanssa.

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Täällä arjen super ruokaa on kaikki nopeasti valmistuva setti. Usein iso salaatti ja siihen vaihtuu lisänä: jauheliha, kana, kala. Usein lapsiperheen ruoka on oltava nopeaa/valmista, kun töistä/hoidosta kotiudutaan. Viikonloppuisin on mukava tehdä jotain "parempaa" &extra ruokaa, kun on paremmin aikaa :)

    VastaaPoista
  6. Arjen superruokaa on kaurapuuro aamuisin, marjojen kera! Tyrniä, mustikkaa, puolukoita, mansikoita!
    tuhansia.sivuja@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Parasta arkipäivien superruokaa on puuro, varsinkin heti aamulla!
    Kaikkia lisukkeita rakastava kaurapuuro, kuitupitoinen ruispuuro, helppoakin helpompi tuorepuuro, rakkaudella haudutettu uuni-ohrapuuro... Kaikille löytyy suosikkinsa :)
    Oma lemppari on nopea kaurapuuro omenaraasteella, kanelilla ja pähkinöillä: täydellinen yhdistelmä ravintorikkaita raaka-aineta ja jälkiruokamaisen herkullista makua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nadya sinut on arvottu Jamien kirjan voittajaksi! :)

      Poista
    2. Laitatko Nadya mun emailiin sun yhteistiedot :) eli infojiilii@gmail.com kiitos.

      Poista
  8. Usein arkipäivinä on kiire ja pitäisi syödä nopeasti, mutta kuitenkin "järkevästi" :) Silloin teen omaa superruokaani eli munakasta lehtikaalista, kinkkusuikaleista ja kirsikkatomaateista.

    Outi/ https://nytsyomaan.wordpress.com/

    VastaaPoista
  9. Usein arkipäivinä on kiire ja pitäisi ehtiä syömään nopeasti, mutta samalla "järkevästi" :) silloin teen omaa superruokaani eli munakasta lehtikaalista, kinkkusuikaleista ja kirsikkatomaateista.

    Outi/ https://nytsyomaan.wordpress.com/

    VastaaPoista
  10. Arjen supersuosittu on meidän perheessä lohi, melkeinpä miten tahansa laitettua ��
    sannakettunen82@gmail.com

    VastaaPoista