Hyvää Pyhäinpäivää!
Suklaafondant
200 g tummaa suklaata, min 70%
200 g voita
2 dl vehnäjauhoja
6 kpl kananmunia
2 dl sokeria
kaakaojauhetta
Lisäksi:
kaakaojauhetta
tomusokeria
vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa
Lämmitä uuni 180 asteiseksi. Paloittele suklaa ja leikkaile voista pieniä paloja, sulata nämä vesihauteessa yhteen. Kun suklaa ja voi on sulanut niin lisää jauhot ja sekoita hyvin yhteen. Vatkaa toisessa kulhossa kananmunat sekä sokeri vaahdoksi. Kääntele vaahto varovasti suklaaseokseen. Kaada taikinaa pieniin uunivuokiin. Paista 180 asteisessa uunissa 12-15 minuuttia. Suklaafondantin pinta on ns. kypsä ja sisältö valuvan pehmeä. Tarjoile jäätelön kanssa ja koristele kaakaojauheella sekä tomusokerilla.
Suklaafondant on niin hyvää!
VastaaPoistaTodellakin, ihania!
Poista