torstai 28. helmikuuta 2013

Nakkipasta

Print this Article
Sarjassa helppo arkiruoka ja varmasti sopii niin pienelle syöjälle kuin vähän isommallekin herkkusuulle. Eri nakeilla saa pastaan voimaa tai lempeyttä. Nyt tein ihan tavallisilla kuorettomilla nakeilla ja hyvin tuntui maistuvan pikku F:llekin. 


Nakkipasta

300 g nakkeja viipaloituna
1 kpl sipuli silputtuna
3 kpl valkosipulinkynttä silputtuna
1 rkl tomaattipyrettä
3-5 dl lihalientä
1 kpl suolakurkku hienonnettuna
120 g smetanaa
1-2 dl parmesaanijuustoa raasteena
10 kpl kirsikkatomaattia lohkottuna
1 pnt persiljaa hienonnettuna
5 dl pastaa
ölyjä
suolaa
mustapippuria


Aloita ruskistamalla sipulit ja sitten lisää joukkoon nakkiviipaleet. Anna niihin tulla vähän väriä pintaan. Keitä pastaa runsaassa suolavedessä. Lisää nakkiseoksen joukkoon tomaattipyrettä ja sekoita. Lisää lihalientä ja keittyä vähän kasaan. Lisää valutetut pastat, suolakurkku, smetana, parmesanraaste, kirsikkatomaatit, persilja ja mustapippuri. Sekoita hyvin ja anna hetken maustua. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita. Tarjoa parmesanraasteen kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti