perjantai 3. toukokuuta 2013

Meitsin ketsuppi, mieto

Print this Article
Todella mieto ketsuppi ja ei ehkä niin meijän makuun. Pitää seuraavaks kokeilla säätää joko chilillä tai valkosipulilla voimakkaamman makuiseksi.


Meitsin ketsuppi

5 kpl tomaattia kuutioituna
1 kpl sipuli hienonnettuna 
3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl oliiviöljyä
3 rkl tomaattipyrettä
1½ rkl punaviinietikkaa
3 rkl ruokosokeria
½ tl chilirouhetta


Kuullota sipulit öljyssä ja lisää hetken päästä kaikki aineet joukkoon, sekoita ja anna kiehahtaa ja hiljennä levyä, anna maustua ja tomaattien pehmetä noin 10-15 minuuttia. Soseuta ja purkita. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja säilytä jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti