lauantai 31. elokuuta 2013

Deep-pan pizza

Print this Article
Ohje on aikoinaan löydetty Valion Kodin Ruokavuosi -lehtykäisistä. Voi että ku ne oli hyviä ja mulla on ne kaikki edelleen tallella. Sitten Valio siirtyi nettiin ja tämä mahtava pikkulehti jäi unholaan, harmi.


Deep-pan pizza (ohjeen kun tekee kaksinkertaisena niin riittää pellilliseen)

Pohja:

1 dl vettä
1 ps hiivaa
1 tl hunajaa
suolaa
25 g voita
2 dl vehnäjauhoja
½ dl kaurahiutaleita
2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä


Kinkkutäyte:

1 tlk yrttimaustettua tomaattimurskaa
150 g savukinkkusuikaleita tai ylikypsää savukinkkua
½ ps Aura murua
1 pieni prk ananasmurskaa
150 g juustoraastetta


Sekoita hiivaa kädenlämpöiseen veteen ja lisää muut ainee joukkoon. Vaivaa käsin kimmoisaksi. Anna nousta liinan alla noin 30 minuuttia. Valmista sillä aikaa täyte. Valuta ananasmurskan ja tomaattimurskan liemi pois, itse käytän kumpaiseenkin siivilää.
Taputtele taikina voideltuun uunivuokaan, halkaisija noin 28cm. Levitä pohjan päälle täytteen ainekset luettelon mukaisessa järjestyksessä. Paista 225 asteessa n. 20-30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti