sunnuntai 18. elokuuta 2013

Pollo Limonello pasta

Print this Article
Sain tämän vuonna miekka ja kilpi eräältä tutulta. Muistelin että on todella hyvää ja hyväähän tämä olikin, mutta todella täyteläistä ja tuhtia. Yksi pienempi annos riittää hyvin.


Pollo Limonello pasta

3 kpl kanafilettä suikaloituna
50 g voita
1 kpl sipulia hienonnettuna
ripaus chilirouhetta
2 dl kuohukermaa
1 rkl kanafondia
½ rkl kurkumaa
3-4 kpl valkosipulia hienonnettuna
1-2 tl inkiväriä raastettuna
½ kpl sitruunan mehua
2 rkl hunajaa
2 dl turkkilaista jogurttia
suolaa

Lisäksi:

4:lle pastaa noin 5 dl kuivana
pecorino-raastetta


Aloita kastikkeen teosta eli ruskista kanasuikaleet voin kanssa kasarissa. Lisää hienonnettu sipuli ja chilirouhe, kuullota. Sekoita joukkoon kerma ja kanafondi. Anna kastikkeen kypsyä miedolla lämmöllä hetken. Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta runsaassa suolavedessä ohjeen mukaan. Lisää kastikkeeseen kurkuma, valkosipuli, inkiväri, sitruunan mehu ja hunaja. Anna taas kastikkeen kypsyä hiljaisella lämmöllä. Lisää lopuksi jogurtti ja suolaa maun mukaan. Sekoita kastike hyvin valutetun pastan joukkoon. Tarjoile pecorino raasteen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti