lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulupuuro eli uuniriisipuuro

Print this Article
Ohje napattu Valion sivuilta. Uuniriisipuuroa olen tainut syödä viimeks pienenä tyttönä naapurissa. Heillä muistaakseni sitä tehtiin useammin kuin kerran vuodessa. Meillä ihas vaan keitettiin puuro kattilassa. Muista tiputtaa puuroon manteli. Ken mantelin löytänee hän toivomuksen esittäköön!


Joulupuuro eli uuniriisipuuro

1½ l maitoa
melkein 3 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1 kpl kuoreton manteli

Tarjoiluun: sokeria ja kanelia

Lisää kaikki aineet kahden litran uunivuokaan. Sekoita hyvin ja kypsennä uunin keskitasossa 175 asteessa 1,2h. Silloin tällöin sekoittaen. Anna puuron vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoile sokerin ja kanelin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti