torstai 12. joulukuuta 2013

Thaipasta

Print this Article
Tämän ohjeen kun luin Me Naisista niin heti oli pakko kokeilla. Sen verran eksoottiselta se kuullosti ja oikeastaan siltä se kyllä maistuikin. Aivot sanoi pastaa italialaista mutta makuhermot paukutti vastaan ei tämä on aasialaista.... Hämmentävä makuelämys!


Thaipasta

5 dl kuivapastaa
suolaa
1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 kpl chili hienonnettuna
1 kpl limen mehu
1 rkl inkivääriä raastettuna
1 tl thaikalakastike
1 tl hunajaa
2 kpl avocadoa kuutioituna
½ ruukkua korianteria silputtuna
reilu koura rucolaa silputtuna

Lisäksi:

1 dl suolapähkinöitä hienonnettuna
raastettua parmesania


Laita pasta kypsymään runsaassa suolavedessä. Sekoita isossa kulhossa hienonnettu valkosipuli, chili, limen mehu, inkivääri, kalakastike ja hunaja. Lisää kulhoon kuutioitu avocado, hienonnettu korianteri ja rucola. Sekoita.
Valuta pasta ja ota talteen noin ½ dl keitinvettä. Lisää pasta ja keitinvesi seoksen joukkoon sekoittaen. Tarjoile parmesanraasteen ja suolapähkinöiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti