keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Tankoparsatahna

Print this Article
Tein vapuksi tätä tankoparsatahnaa ja syötiin leivän kanssa, mutta musta tuntuu että toimis parhaiten pastan seassa tai salaatin kanssa.


Tankoparsatahna

nippu vihreitä parsoja
kourallinen pekaanipähkinöitä
1 ruukku basilikaa
1 ruukku persiljaa
1 kpl valkosipulinkynttä
½ kpl sitruunan mehua
1 dl parmesanraastetta
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria


Aloita kuorimalla parsat kevyesti. Poikkase puinen kantaosa. Pätki ja keitä 1½ minuuttia suolavedessä. Nosta parsapalat jääkylmään veteen niin nämä eivät tummu. Laita tehosekoittimeen parsat sekä kaikki muutkin aineet. Surauta karkeaksi tahnaksi. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita tai öljyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti