keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Rucola-pestoperunat

Print this Article
Nämä herkkuperunat tein meidän pikku Hulkin synttäreille. Tarjoilin tämän kylmänä ns. salaattimaisena noutopöydästä. Sopii kyllä hyvin niin kalan kuin grillipihvien kanssa. Pistäkään korvan taakse kun mietitte juhannukseksi jotain kivaa uutta tarjottavaa. Mukaan voit lisätä myös muutaman kevätsipulin jos haluat. Tää onkin muutes Ruokapankin 400 postaus :)

Ohje on otettu uusimmasta Glorian ruoka&viini -lehdestä.


Rucolapestoperunoita

1 kg uusia perunoita
1 rasia rucolaa
1 ruukku basillikaa
½ dl sitruunanmehua
1 dl parmesanjuustoa raasteena
1 dl oliiviöljyä
1 tl suolaa

Keitä uudet peruna suolavedessä. Jos tarvetta niin lohko perunoita vähän pienemmiksi. Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen tai surauta sauvasekoittimella. Surauttele tasaiseksi tahnaksi. Valuta perunat ja sekoita mukaan pesto. Tarjoile kuumana tai kylmänä, herkullista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti