perjantai 2. lokakuuta 2015

Ruokapankki testaa esikypsennettyjä gluteenittomia ciabattoja

Print this Article
Sain testattavaksi italialaisen Schär:n gluteenittomia esivalmistettuja leipiä ja ekana otin testiin ciabattat. Itellä ei oo enään ollut oikein ns. leipänälkää, mut ihan kiva testata miltä valmiit gluteenittomat leivät maistuu. Jos leipää tekee mieli niin ihan oivallinen vaihtoehto. Mies täytti leivän vähän raskaammin kuin minä ja kehui kyllä ettei olisi arvanut että kyseessä on gluteeniton tuote. Täytin ciabat klassisella kananmuna-avokado yhdisteellä pienin omin kikoin.


Avokado-kananmuna ciabatta

2 kpl avokadoa
1 kpl limen mehua
kourallinen pinaattia
1 kpl kananmuna
3 kpl kananmunan valkuaista
nokare voita
suolaa
mustapippuria

Ja miehen versiossa oli lisäksi juustoa ja metukkaa


Aloita tekemällä omeletti eli laita pannulle pieni nokare voita. Vatkaa kulhossa munat ja mausta suolalle että pippurilla. Paista omeletti kypsäksi. Paista 200 asteessa 5 minuuttia ciabattoja. Kuutio avokadon liha tai tee tee tahnaa, mausta se limellä ja suolalla. Ota ciabatat, halkaise ja täytä omeletilla, avokadolla sekä pinaatilla. Tai millä ikinä haluatkaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti