Lohitikut ja nää maistui meijän 4 veelle äärettömän hyvin. Pikku-ukko on päässyt kalaruuan makuun todellakin. Mauritiuksella söi kalaa niin että napa raikui. Tässä helpot coctailpalat illanistujaisiin. Ohje on gluteeniton, sillä leivän tilalla onkin kurkkua. Maustetahnana voi olla lähes mitä vain esim. tuorejuustoa, maustettuja tuorejuustoja, pehmeetä vuohenjuusota, creme fraisea jne... Itse sekotin kahta "maitotuotetta" eli pehmeää vuohenmaitojuustoa sekä kaurafraisea. Hyvin voi laittaa pelkkää kaurafraiseakin.
Lohitikut
kylmäsavustettua lohta
kurkkua kuorittuna ja noin 1 cm siivuina
pehmeää vuohenmaitojuustoa voi olla myös tuorejuustoa
Oatlyn kaurafraisea
suolaa
mustapippuria
tillisilppua
Lisäksi:
puutikkuja
Tee ensiksi tahna eli sekoita vuohenmaitojuusto tai tuorejuusto fraisen kanssa sekaisin. Mausta suolla sekä mustapippurilla. Kuori ja siivuta noin 1 cm paksuisia kurkkurenkaita. Lusikoi pieni nökäre tahnaa päälle, lisää revittyä lohta ja koristele tillillä. Lisää tikku päälle niin syöjä saa herkun helpommin suuhun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti