Ruokapankki pääsi mukaan 40+ blogeihin, pitää ite ihan totutella tohon uuteen vuosikymmeneen, herranjestas, mut hei tällä mennään. Käyppäs tsekkaa heidän kaikki blogit eli 40+ blogit Varmasti löytyy jokaiselle jotakin seurattavaa!
Pannukakku
3 kpl kananmunaa
1,75 dl maitoa
3 rkl voisulaa
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
suolaa
1,75 dl vehnäjauhoja
Lisäksi:
voisulaa valurautapannulle
Näyttää niin hyvältä 😍
VastaaPoista... ja maistuu taivaalliselta ;)
PoistaTarvitseeko pannun olla kuuma taikinaa kaadattaessa pannulle?
PoistaTarvitseeko pannun olla kuuma taikinaa kaadattaessa pannulle?
PoistaPannun ei tarvii olla kuuma :)
PoistaNäyttääpä hyvältä! Tervetuloa mukaan 40+-blogeihin!
VastaaPoistaKiitos Lumo :)
PoistaOnpa herkullisen näköinen pannukakku! Minulla ei ole valurautapannua. Onnistuuko teflonilla :) ?
VastaaPoistaKiva tavata <3
Kiitos :) Tuula jos teflon kestää uunia niin sitten mutta pitäisin lämpötilat matalampana ja pannarin pidempään uunissa. Teflon ei aina kestä uunin kovempia lämpötiloja niin hyvin.
PoistaNäyttää kyllä todella hyvältä. Ja ohjekin kuulostaa helpolta. Täytyykin kokeilla, kun valurautapannukin löytyy :)
VastaaPoistaKiitos, itekin piti tehä tätä jo toistamiseen, nams!
PoistaNam! ..vihdoin ja viimein sain pannarin tehtyä.. ja söin heti saman tein sen kokonaan :) Hyvää! ...tuo 25-30min 225 asteessa olisi ollut kyllä liikaa.. otin pois uunista jo n. 18min kohdalla.
PoistaSehän riippuu uunista mutta hyvä että maistui 😉
PoistaMahtavaa saada herkullinen blogisi 40+ blogeihin, jäin vaan lukemaan nieleskellen näitä ohjeitasi, NAM!
VastaaPoistaIlo on minun puolella, ihan mahtava porukka siellä :)
PoistaTämä hyvää!
VastaaPoistaKiitos, kiva kuulla... Tämä on kyllä helkkarin hyvää!
Poista