Tonnikalapasta
tagiliatellea 4:lle
Kastike:
1 prk tonnikalaa paloina
1 kpl sipulia hienonnettuna
1-2 kpl valkosipulin kynttä hiennnettuna
½ kpl punaista paprikaa kuutioina
pieni kourallinen vihreitä papuja pätkittynä
oliiviöljyä
3 dl kermaa
1 kpl kalaliemikuutio
mustapippuria
1 tl hunajaa
ripaus chilirouhetta
1 rkl tomaattipyrettä
½ kpl sitruunan mehua
Lisäksi:
juustoraastetta esim. cheddaria tai parmesania
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan runsaassa suolavedessä. Laita kasariin oliiviöljyä ja kuullota sipulit, paparika ja pavut siinä. Lisää tonnikala. Mausta mustapippurilla sekä chilirouheella. Lisää kerma, kalaliemikuutio, tomaattipyre sekä hunaja. Anna hetken porista keskilämmöllä. Sekoita. Maista tarviiko kastike vielä jotain. Lisää lopuksi sitruunamehua, sekoita. Valuta pasta ja kaada kastikkeen sekaan. Sekoita kunnolla ja anna maustua muutaman minuutin. Tarjoile juustoraasteen kanssa.
Kiitos! Juuri ekopaastoajan ruokaa kun vain muistaa käyttää kokojyväpastaa!
VastaaPoistaJa bonuksena laiskalle lady helppous;)
Kokojyväpastalla mennään aina meilläkin. Toivottavasti pasta maistuu ekopaastoilun jälkeen ihanalle :)
VastaaPoista