tag:blogger.com,1999:blog-4298231721346212455.post2783361432395822027..comments2024-01-03T07:42:34.738+02:00Comments on Ruokapankki: Farangin rapea karamellipossu ja kahvinen jäätelöannosRuokapankki / Jaanahttp://www.blogger.com/profile/16880965796615108093noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4298231721346212455.post-52044810330893388262016-01-15T09:55:00.073+02:002016-01-15T09:55:00.073+02:00Toi on kyllä hyvää. Miestä vähän ällöttää tuo make...Toi on kyllä hyvää. Miestä vähän ällöttää tuo makeus mut mua ei ;) Pitäskin tehä tota taas... Siinä Farang kirjassa on kyllä vaikka mitä herkkuja, silmä lepää kirjaa lukiessa. <br />Ruokapankki / Jaanahttps://www.blogger.com/profile/16880965796615108093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4298231721346212455.post-4255313055337789022016-01-15T09:42:50.352+02:002016-01-15T09:42:50.352+02:00Mies sai jouluna Tomi Björckin kirjan ja teimme se...Mies sai jouluna Tomi Björckin kirjan ja teimme sen ohjeella ensimmäistä kertaa karamellisoitua possua, kun loppiaisena oli koko päivä aikaa vartoa keittiössä. Googlettelu paljasti, että resepti on kuitenkin kiertänyt netissä jo vuosia! "Huippukokin kotiruokaa"-kirjassa ohje on yhtä popularisoitu kuin tämä sinun julkaisemasi. Aiemmin ilmestyneessä Farangin omassa kirjassa oli kamalasti kaikkea, mikä vaati piipahdusta Aasia-kauppaan. <br /><br />Me emme malttaneet vaan valmistimme ruoan vain yhden päivän aikana, mutta siitä tuli silti aivan älyttömän hyvää, vaikka liha saikin seisoa jääkaapissa vain parisen tuntia. Karamellikastikkeen edessä olimme molemmat ihan sanattomia - emme olisi voineet kuvitellakaan, että siitä saisi kotioloissakin NIIN hyvää! Täytynee hehkuttaa tätä vielä jossain vaiheessa omassakin blogissani! ;DViivihttps://www.blogger.com/profile/01314782143475113294noreply@blogger.com