Oliivi -fetapasta
pastaa neljälle
kourallinen vihreitä kivettömiä oliiveita
3-4 cm pätkä fetaa
1 dl parmesania raastettuna
1 ruukku basillikaa
1 kpl valkosipulin kynttä
1 dl pinjansiemeniä, paahdettuna
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
3-4 cm pätkä fetaa
1 dl parmesania raastettuna
1 ruukku basillikaa
1 kpl valkosipulin kynttä
1 dl pinjansiemeniä, paahdettuna
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
Keitä pasta runsaassa suolavedessä. Valmista tuoremössykkä eli kaikki tehosekoittimeen ja surauta tasaiseksi massaksi. Valuta pasta ja sekoita tuoremössykkä sekaan. Sit ei muuta kuin lautaset alle ja pastat ääntä kohti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti