perjantai 16. syyskuuta 2016

Puolukkainen mutakakku

Print this Article
Ihanaa ihanampi mutakakku sai vähän uutta twistiä puolukasta. Tuo metsien herkku sopii kyllä suklaan kanssa makupariksi niin hyvin että voi morjensta päivää! Meijän poika oli aluksi että yök puolukoita, tää on ihan pilalla... Sit sanoin että no maistappa. Ja sinnehän se kakkupalanen sitten hävis parempiin suihin. Oli sitten niin hyvää että oli käynyt keittiön pöydältä syömässä kakkua käsin, kaivellut monttuja sieltä sun täältä.


Puolukkainen mutakakku


4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
200 g tummaa suklaata min 70%
200 g voita sulatettuna
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1½ dl puolukoita


Vaahdota munat ja sokeri. Sulata suklaa ja voi, anna niiden vähän jäähtyä. Kaada ne munavaahdon joukkoon, sekoita. Lisää jauhot ja leivinjauhe. Sekoita kunnes taikina on tasaista. Lisää lopuksi puolukat varovasti mukaan. Kaada taikina voidelluun kakkuvuokaan. Paista 200 asteessa 20-22 minuuttia, kakku siis saa jäädä keskeltä tahmeaksi ja jopa löysäksi. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti