tiistai 20. marraskuuta 2012

Vuohenjuustopiirakka

Print this Article

Tätä vuohenjuustopiirakkaherkkua saimme syödä ystäviemme luona. Reseptiä siis jaettavaksi mulle ja sulle. 


Vuohenjuustopiirakka

1 pkt pakastepiirakkataikinaa

300g parsakaalia
10 kpl aurinkokuivattua tomaattiviipaletta
2 dl ruokakermaa
2 kpl munaa
suolaa
mustapippuria
200g Vuohenjuustoa


Irrota parsakaalin kukat ja höyrytä ne puolikypsiksi. Paloittele aurinkokuivatuttomaatit. Sekoita kerman joukkoon munat ja mausteet. Viipaloi vuohenjuusto. Painele sulanut piirakkataikina voideltuun vuokaan. Nosta päälle parsakaalinuput, aurinkokuivatut tomaatit ja vuohenjuustoviipaleet. Kaada päälle kermamunaseos ja paista piirasta 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti