▼
tiistai 18. joulukuuta 2012
Leipä sopii hyvin niin aamupalaksi kuin välipalaksi. Raikas. Lisukkeita voinee muunnella monella tavalla, esim. chorizon vaihtaa pekoniin. Lisää salaattia, paistetun kanamunan jne.
Herkkuleipä avocadolla
Maalaispatonkia
1-2 kpl avocadoa
½ kpl limen mehua
1 kpl tomaattia viipaleina
1-½ kpl punasipulia renkaina
muutama chorizo-viipaletta per leipä
muutama juustoviipale per leipä
Limekastike
2 dl Creme Fraisea
1-3 rkl korianteria silppuna
½ kpl limen mehua
(½ kpl valkosipulin kynttä murskana)
suolaa
Leikkaa leipä kahtia ja tarvittaviin syömiskokoihin. Viipaloi päälle juustoviipaleet, chorizo-viipaleet, tomaatit, punasipulirenkaat ja avocadot pyöritettynä ensiksi limen mehussa. Valmista limekastike eli sekoita kaikki kastikeainekset sekaisin ja lusikoi sitä leivän päälle. Kansi kiinni ja iske kiinni!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti