tiistai 18. joulukuuta 2012

Herkkuleipä avocadolla

Print this Article


Leipä sopii hyvin niin aamupalaksi kuin välipalaksi. Raikas. Lisukkeita voinee muunnella monella tavalla, esim. chorizon vaihtaa pekoniin. Lisää salaattia, paistetun kanamunan jne.


Herkkuleipä avocadolla

Maalaispatonkia
1-2 kpl avocadoa
½ kpl limen mehua
1 kpl tomaattia viipaleina
1-½ kpl punasipulia renkaina
muutama chorizo-viipaletta per leipä
muutama juustoviipale per leipä


Limekastike

2 dl Creme Fraisea
1-3 rkl korianteria silppuna
½ kpl limen mehua
(½ kpl valkosipulin kynttä murskana)
suolaa


Leikkaa leipä kahtia ja tarvittaviin syömiskokoihin. Viipaloi päälle juustoviipaleet, chorizo-viipaleet, tomaatit, punasipulirenkaat ja avocadot pyöritettynä ensiksi limen mehussa. Valmista limekastike eli sekoita kaikki kastikeainekset sekaisin ja lusikoi sitä leivän päälle. Kansi kiinni ja iske kiinni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti