(Siirry kohteeseen…)
Pääsivu
Salaatti & kasvis
Kala, lintu & liha
Lisäksi & kastike & suolainen leivonta
Pientä syötävää
Jälkiruoka
Juotava
Syötyä
Juttui
Erikoisruokavalio
▼
sunnuntai 6. tammikuuta 2013
Minttukanaa
Print this Article
Print this Article
Vähän heikosti kana näkyy kuvassa, mutta hyvää se oli. Seuraavaks pitää kokeilla sitä toisella tapaa. Nyt tein vihannespastasalaatin eli siinä oli vähän sitä sun tätä "mättösalaatti" siis.
Minttukanaa
3-4 kpl kanafileitä
1 pnt minttua hienonnettuna
1 pnt basillikaa hienonnettuna
1 kpl chili hienonnettuna
1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 kpl sitruunanmehua
1 dl oliiviöljyä
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna marinoitua min. 2h jääkaapissa. Sittes vaan kanat pannulle porisemaan ja minttukana on valmista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti