perjantai 31. toukokuuta 2013

Ribsit

Print this Article
Hiukka kärtsäs mutta seuraavalla kerralla on taas viisaampi grillaaja... Hyviä nää oli silti! Ohjepohja löytyi Sara La Fountanin Passion for food.

Ribsit

1 kg possun kylkiä
2 kpl valkosipulin kynsi hienonnettuna
2 rkl tomaattipyrettä
2 rkl tulista chilikastiketta / habanerokastiketta
1 tl juustokuminaa jauhettuna
1 tl paprikajauhetta
1 kpl appelsiinin mehu
1 kpl limen mehu
4 rkl fariinisokeria
3 rkl öljyä
suolaa


Sekoita kaikki ainekset keskenään ilman possua kattilassa. Anna seoksen hieman keittyä niin että seos paksuuntuu. Sitten kattila pois liedeltä ja anna seoksen jäähtyä kokonaan. Laita kyljet pussiin ja mausteseos joukkoon. Sulje pussi ja pyörittele. Anna maustua jääkaapissa 2-3 vuorokautta. Pyörittele pussia välillä. Grillaa miedolla lämmöllä ja pitkään. Voitele mausteseosta ribsien päälle pikkuisen kerrallaan. Leikkaa ribsit erilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti