keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Sienisalaatti

Print this Article
Sienisalaatti kruunaa juhlapöydän ja nyt tämä herkku kruunas yrityskahvittelun pöydän. Tarjottiin sienisalaattia ruisnappien päällä, hyvin toimi näinkin. 


Sienisalaatti

3 dl suolasieniä
1 kpl pieni sipuli hienonnettuna
1 dl kuohukermaa
1-2 dl smetanaa, kermaviiliä tai tuorejuustoa
mustapippuria
loraus jos toinenkin sitruunan mehua

Mahdolliseen koristeluun esim. persiljaa, punasipulia, ruohosipulia...


Liota sieniä kaksi tuntia viileässä vedessä, muuten sieniin jää voimakas suolaisuuden maku, siis överisuolaisuuden. Voit vaihtaa vettä välillä jos tuntuu että sienet ovat edelleen hirmuisen suolaisia. Puserra sienet ja hienonna pieneksi. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Hienonna sipuli ja yhdistä kaikki ainekset keskenään, sekoita. Anna salaatin maustua vähintään 15 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoile sellaisenaan tai esim. ruisnappejen päällä.

2 kommenttia: