Teroita veitsi, siitä olis hyvä aloittaa koko projekti ;) Tämä herkku on helppo valmistaa, mutta alkuvalmistelua vie hieman aikaa eli pakastaminen.
PS. Käyn vähän hitaalla eli reseptejä tulee, mutta hiukan hitaasti.....
Carpaccio
naudan sisäfilettä
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
sitruunamehua
balsamicoa
rucolaa
paahdettuja pinjansiemeniä
parmesanjuustolastuja
Siisti liha ja kääri se kelmun sisälle tiiviiksi pötköksi, sulje päädyt hyvin. Laita liha pakkaseen 2-3 tunniksi eli liha saa olla kohmeinen että saat leikattua ohuen ohuita viipaleita. Viipaloi paperin ohuita viipaleita. Asettele laakealle tarjoilualustalle vieri vierin. Pirskottele päälle sitruunamehu-oliiviöljyseosta, suolaa, pippuria ja anna hetken "kypsyä". Lisää päälle ennen tarjoilua rucolaa, parmesanlastuja sekä paahdettuja pinjansiemeniä. Ripottele suolaa sekä mustapippuria. Lorauta hieman oliiviöljyä ja balsamicoa, sitten vaan kimppuun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti