▼
perjantai 14. kesäkuuta 2013
Pasta Chorizo Rauchkäse
1 pkt täytettyä tuorepastaa
100 g Chorizo Pamplonaa kuutioina
100 g Rauchkäse Chili - Paprikajuusto kuutioina
1 kpl vihreä paprika kuutioina
1 kpl sipuli hienonnettuna
1 pnt persiljasilppua
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
chilirouhetta
Lisäksi parmesanraastetta
Laita pastan suolattu keitinvesi kiehumaan. Oliiviöljy kasariin ja sipulit siihen kypsymään, voit lisää myös paprikat mukaan. Lisää hetken päästä Chorizo kuutiot. Sekoita. Lisää pastatyynyt keitinveteen. Lisää Chorizo seokseen mustapippuri, suola ja chilirouhe, anna maustua. Hetkeä ennen kuin pasta on valmis lisää seokseen persilja ja chili paprika juustokuutiot, sekoita. Valuta pastat nopeasti ja kaada seoksen joukkoon. Anna hetken maustua ja tarjoile tuoreen parmesanraasteen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti