maanantai 7. maaliskuuta 2016

Täytetyt tomaatit eiku tulppaanit siis mitä?!

Se olis kevättä rinnassa. Kaunis ja äärettömän helppo juhlapöydän katseenvangitsija. Sopii myös voileipäkakun päälle koristeeksi. Täytteeksi voi laittaa tuorejuustoa, pehmeää vuohenjuustoa... jne mitä nyt itselle tulekaan mieleen, muttei mitään super juoksevaa tai se juoksee tomaateista karkuun. Ite tein pehmeästä vuohenjuustosta sekä kaurafraisesta seoksen mitä pursotin tomaattien sisälle. Ruohosipulia voi työntää tomaatin juureen, mutta itse jätin ne ns. tomaatin alle lautaselle.


Tomaattitulppaanit

miniluumutomaatteja * dunne
pehmeää vuohenmaitojuustoa tai -levitettä
Oatlyn kaurafraisea
suolaa
mustapippuria
ruohosipulia

Tee tahna eli sekoita kulhossa vuohenmaitojuustoa sekä kaurafraisea keskenään, lisää mukaan suolaa sekä mustapippuria. Laita seos pursottimeen jossa on suht pieni pää. 

Halkaise tomaatit, mutta ei loppunsaakka vaan neljään kukanterälehteen. Pursota täytettä sisään ja pyyhi paperilla ylimääräiset tomaatin reunoilta. Laita laakealle alustalle ja lisää ruohosipulivarsia tomaattitulppaanien alle. 

8 kommenttia:

  1. Ihanat!
    Hieno idea, kiitos kun jaoit, täytyypä joskus ilahduttaa pöytäseurue! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S :) Tulppaanit sopis myös voileipäkakun päälle.

      Poista
  2. Onpas tosi hauska idea! Ja näyttää ihan oikeilta tulppaaneilta :D

    http://annekatariina.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne :) Sullahan on kivan näköinen blogi, fressi.

      Poista
  3. Siis todella ihana idea! Ja niin hienon näköiset :-)

    VastaaPoista
  4. Upeat!! Pakko tehdä pojan 2v synttäreille voileipäkakku, jotta pääsen toteuttamaan tämän. :)

    VastaaPoista