Mangosalsa tuli jäädääkseen meidän perheeseen. Makean ja tulisuuden yhdistelmä toimii täydellisesti. Mangosalsaa voi käyttää erilaisten ruokien kanssa lisukkeena mm. grillatun lihan tai kalan kanssa, tacojen lisukkeena.... Tuoreet jalapenot saavat suun liekkeihin hetkellisesti, mutta minusta silleen mukavasti.
Mangosalsa
1 kpl mangoa kuutioituna
2 kpl veriappelsiinia lohkoina/kuutioina
1 kpl avokadoa kuutioituna
1 kpl limen mehua
1 kpl jalapenoa renkaina
1 kpl pieni punasipuli reinkaina
reilusti korianterisilppua
suolaa
mustapippuria
Ota salaattikulho ja kuutioi mango ja veriappelsiini. Kuutioi avokado toiseen kulhoon ja purista päälle limemehua. Tämä toimenpide estää avokadon tummumisen. Sekoita ja kaada salaattikulhoon. Viipaloi mukaan jalapeno ja punasipuli. Silppua tuoretta korianteria runsaasti, itse käytän aina koko puntin. Mausta suolalla ja mustapippurilla, sekoita.
Löysin vasta blogisi ja jo monta kivaa ohjetta kokeiltavaksi saanut. Olen huono kommentoimaan, mutta jatkossakin kirjoituksiasi seurailen ja ohjeita kokeilen :-). Kiva että palasit <3
VastaaPoistaMari
Kiitos ilahduttavasta kommentista :) Tosiaan pitkän tauon jälkeen taas on bloggailu lähtenyt liikeenteeseen, hitaasti hyvä tulee.
VastaaPoistaMukavaa että löysit Ruokapankin!
Jaana