lauantai 3. marraskuuta 2012

Valkosipulipasta


Ohjeen idea lähti kun söin valkosipulipastaa vähän aikaa sitten Dubain lomalla. Yritin miettiä mitä kaikkea maistoin ja sen pohjalta tämä ohje. Ihan en samaan päässyt mutta sinnepäin kyllä. Maistui ainakin koko meijän perheelle.


Valkosipulipasta

Pastaa tai taglitellaa 4:lle pakkauksen ohjeen mukaan

4 kpl valkosipulinkynttä pieneksi hienonnettuna
1-2 kpl punaista chiliä hienonnettuna
1 pnt persiljaa hienonnettuna
1½ dl oliiviöljyä
suolaa & mustapippuria

parmesanraastetta

Laita pasta kiehumaan. Kaada oliiviöljy lasiin ja hienonna valkosipuli, chili ja persilja mukaan. Lisää siihen suola ja mustapippuri. Kun pasta on lähes al denteä niin kuumenna nopeasti öljyseos ja lisää valutettu pasta mukaan (jos tuntuu kuivalta niin lisää hieman keitin vettä joukkoon). Sekoita hyvin ja anna maustua muutaman minuutin. Tarjoile parmesanraasteen kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti