perjantai 3. toukokuuta 2013

Meitsin ketsuppi, mieto

Todella mieto ketsuppi ja ei ehkä niin meijän makuun. Pitää seuraavaks kokeilla säätää joko chilillä tai valkosipulilla voimakkaamman makuiseksi.


Meitsin ketsuppi

5 kpl tomaattia kuutioituna
1 kpl sipuli hienonnettuna 
3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl oliiviöljyä
3 rkl tomaattipyrettä
1½ rkl punaviinietikkaa
3 rkl ruokosokeria
½ tl chilirouhetta


Kuullota sipulit öljyssä ja lisää hetken päästä kaikki aineet joukkoon, sekoita ja anna kiehahtaa ja hiljennä levyä, anna maustua ja tomaattien pehmetä noin 10-15 minuuttia. Soseuta ja purkita. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja säilytä jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti