tiistai 4. joulukuuta 2012

Kermainen pekoni herkkusieni pasta


Kuulkaas tää resepti lähti valmistumaan lentokoneessa, jossa tarjottiin tämän kaltaista pastaa ja musta se oli ihan hyvää. Pastoissa yksinkertaisuus on kyllä se POP juttu.


Kermainen pekoni herkkusieni pasta

5 dl pastaa
1 kpl sipulia hienonnettuna
1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 kpl pieni rasia herkkusieniä viipaloituna
1 pkt pekonia kuutioituna
2 dl kermaa
1 pnt persiljaa hienonnettuna
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
1 dl parmesanjuustoraastetta


Keitä pastaa ohjeen mukaan. Paista sipulit, pekoni ja sienet oliiviöljyssä. Lisää mustapippuria ja hienonnettua persiljaa. Lisää joukkoon kerma ja raastettua parmesanjuustoa, sekoita. Anna maustua. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita. Valuta pasta ja lisää ne kastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin ja anna maustua muutaman minuutin. Tarjoile tuoreen parmesanraasteen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti