tiistai 1. joulukuuta 2015

Grillileivät is bäck to bisnes!

Muistatteko ku varmaan 10-15-20 vuotta sitten tuli isolla huudolla voileipägrillit ja sit kaikki tehtiin leipiä ihan vimmatusti. Noh, nyt se on täällä taas, kaivettu kätköistä. Voi vitsit on muuten hyviä kun raaka-aineet on hyvät. Mieskin oli ihan että oliks nää näin hyviä ja sit vaan uutta leipää grilliin kuin nakkikiskalla konsanaan. Näitähän voi täyttää miten lystää ja niin helppoa että lapsikin osaa.


Grillileivät

vaaleita leivänviipaleita
prociuttoa
juustoviipaleita
rucolaa
tomaattisiivuja
ricotta-juustoa
suolaa
mustapippuria


Levitä ricottaa viipaleille ja laita toiselle viipaleelle kaikki täytteet, kansi kiinni ja grilliin. Odota että tulee tummia raitoja ja raapeeta pintaa. Leivät on valmiit syötäväksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti