tiistai 31. maaliskuuta 2015

Siemennäkkäri

Kiitos Helsingin Maria ohjeesta. Tästä tuli yks arkisuosikki kotiin. Voi syödä ihan noin, leipänä tai sipsinä. Tätä osaa leipoo ihan jokainen, on niin helppo ohje.


Siemennäkkäri

3 kpl kananmunaa
1 dl seesaminsiemeniä
noin 4 dl auringonkukansiemeniä
½ dl pellavansiemeniä
1 dl kaurahiutaleita
suolaa
2 rkl perunajauhoja

Lisäksi jos haluaa niin päälle sormisuolaa.


Mittaa kaikki kulhoon ja sekoita pehmeäksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuorutulle pellille mahdollisimman ohueksi levyksi. Tässä vaiheessa jos haluaa suolaisempia niin ripottelee päälle sormisuolaa, mutta ei ole siis välttämätöntä. Paista 175 -asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Jäähdytä ja taita sitten paloiksi.

1 kommentti:

  1. Oon itsekin tehnyt näkkäriä juuri tällä ohjeella ja lopputulos oli kyllä todella herkullinen! Nam :)

    VastaaPoista