tiistai 19. helmikuuta 2013

Lasangekeitto

  

Lasangekeitto


loraus oliiviöljyä
400 g paistijauhelihaa 
1 kpl sipulisilppua
3 kpl valkosipulinkynttä silputtuna
2 tl oreganoa
½ tl chilirouhetta
2 rkl tomaattipyrettä
2 kpl tomaattia kuutioituna
2 rkl aurinkokuivattuatomaattia kuutioina
1 prk tomaattimurskaa
3 kpl laakerinlehtiä
1½ l kanalientä
8 kpl lasangelevyjä murskattuna
½ pnt basillikaa hienonnettuna
mustapippuria


Lisuke:

2 dl tuoretta parmesanraastetta
1 kpl mozzarellapala revittynä
suolaa
mustapippuria
½ pnt basillikaa hienonnettuna


Lorauta oliiviöljyä isoon kattilaan, kuullota sipulit ja jauheliha. Lisää valkosipuli, oregano, chilirouhe, tomaattipyre, tomaattikuutiot ja aurinkokuivattutomaattikuutiot, sekoita. Lisää tomaattimurska, laakerinlehdet, kanaliemi murskatut lasangelevyt. Sekoita ja anna maustua / kypsyä noin 10 minuuttia. Lisää hienonnettu basillikanlehdet ja mustapippuri. Anna vielä hetken valmistua.

Valmista lisuke eli sekoita kaikki ainekset.

Annostele lisuketta syvänlautasen pohjalle ja päälle kuumaa keittoa. Juustot sulavat keittoon mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti