keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Sipuliset toastit

  

Sipuliset toastit

1 kpl iso sipuli renkaina tai hienonnettuna
oliiviöljyä
voita
mustapippuria
suolaa
timjamia
punaviiniä loraus
1 tl fariinisokeria

Lisäksi: 4 viipaletta paahtoleipää, Oivariinia ja vaaleaa cheddaria

Kuullota sipulit oliiviöljy/voi seoksessa kullan keltasiksi miedolla lämmöllä. Mausta mustapippurilla, suolalla, timjamilla ja lisää fariinisokeri. Anna sipulin karamellisoitua hieman ja lisää loraus punaviiniä. Anna hiljalleen maustua.

Voitele paahtoleivät ja lisää sipuliseosta päälle. Viipaloi haluamasi määrä vaaleaa cheddarjuustoa ja laita toinen voideltu paahtoleipä kanneksi ja paahda voileipägrillillä. Syö heti!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti