torstai 12. marraskuuta 2015

Raakasuklaaherkut ja Foodin tuotepaketin arvonta!

Kuten tuossa puhuin viime viikolla että tällä viikolla rytisee eli eilen lähti Jamie Oliver kilpailua. Siihen onkin jo tullut kilpailua vastauksia niin tänne blogin, Facebookin kuin Instagramin puolelle. Taidan ratkaista voittajan siinä niin että kirjoitan kaikkien nimet pikku lapuille ja vedetään ns. voittajan nimi hatusta :) Kaikista reiluin tapa, eiks juu.

Arvontaa siis pukkaa päälle eli voit voittaa Foodinin tuotepaketin, kun käyt tykkäämässä ja tägäämässä ystävän nimen joko Ruokapankin Facebook sivuilla tai Ruokapankin Instagramin sivuilla. Arvonta alkaa 12.11.2015 ja päättyy 19.11.2015. Julistan voittajan 20.11.2015.

PS. Arvonta on päättynyt ja voittajaksi arvottiin Instagramissa tägännyt nimim. Claru_P onnea hänelle ja kiitos kaikille osallistumisesta, parempaa onnea ensi kerralla :)

Eilen illalla tein Foodinin kaakaomassasta herkkuja. Eli upottelin seokseen banaanin palasia ja pähkinöitä. Parhaimmaksi versioksi meijän mielestä tuli ne missä oli niin banaania kuin pähkinää. Ohje on gluteeniton ja maidoton.


Raakasuklaaherkut

1 tl vaniljauutetta tai loraus kahvia tai minttu-uutetta
1-2 rkl makeutusta esim. hunjajaa tai vaahterasiirappia

Lisäksi: 

1-2 kpl banaania viipaleina
1 kourallinen Foodinin pähkinöitä


Sulata kaakaomassa hiljalleen vesihauteessa, välillä sekoittaen. Lisää mukaan kookosöljy ja kookosmanna, sekoita. Ota massa levyltä ja sekoita mukaan vaniljauute sekä makeutusta. Laita toiseen kulhoon kookoshiutaleet.

Dippaa joko yksitellen banaaniviipaleet sekä pähkinät tai sekoita kaikki sekaisin ja nosta pihdeillä tai lusikoilla kookoshiutaleiden sekaan ja pyöräytä. Nostele varovasti esim. leivinpaperin päälle lautaselle ja vie pakastimeen 30-60 minuutiksi. Sitten ei muuta kuin nauttimaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti