perjantai 7. helmikuuta 2020

Cowboysalaatti

Cowboysalaatti - Ruokapankki

Cowboysalaatti, on taas taattua tex mex settiä. Tämä värikylläinen salaatti sopii mahtavasti myös noutopöydän antimeksi, grillipihvien ja -kanan lisukkeena. Voit myös tuunata salaattia vielä ruokaisemmaksi lisäämällä lisää proteiinia joukkoon.


Cowboysalaatti

1 prk maissia 
1 prk mustapapuja
1 kpl punainen paprika kuutioituna
1 rasia kirsikkatomaatteja tai 4-6 kpl tomaattia kuutioituna
1 vartta kevätsipulia renkaina
1 kpl punasipuli hienonnettuna
1 kpl jalapeno hienonnettuna
2 kpl avokadoa kuutioituna
2 kpl limen mehua
1 puntti korianteria hienonnettuna
1 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
loraus jos toinenkin oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria


Kaada kulhoon valutettu maissi ja huuhdellut mustapavut. Lisää kuutioitudut paprikat ja tomaatit sekä punasipuli sekä viipaloi kevätsipuli. Kuutioi avokado toiseen kulhoon ja purista päälle runsaasti limen mehua. Kaada avakadot muun salaatin päälle ja mausta suolalla, mustapippurilla, hienonnetulla valkosipulilla sekä lorauta päälle oliiviöljyä. Lisää lopuksi korianteria hienonnettuna. Sekoita kunnolla ja anna maustua ennen tarjoilua.


2 kommenttia:

  1. Uudet salaatti-ideat on aina tervetulleita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen lisäämässä "lähiaikoina" myös herkullisen kikhernesalaatin. Salaatit on kyllä hyviä, mutta monesti jää rullaamaan samoissa raaka-aineissa. Hyppy samoista raaka-aineista tekee terää.

      Poista