maanantai 15. heinäkuuta 2013

Aamiaismuffarit

Näitä pitää tehä uudestaan. Kuva on rapee mutta maku oli herkullinen. Meidän perhe kiittää herkkuaamiaisesta.


Aamiaismuffarit

3- kpl kananmunaa
pekonia kuutioituna
kevätsipulia
valkosipulia
paprikaa kuutioituna
cheddaria kuutioituna
suolaa
mustapippuria
Oivariinia

Aloita kuullottamalla pekonikuutiot, sipulit ja paprika Oivariinissa. Pistä seos sivuun jäähtymään.  Vatkaa munien rakenne rikki voimakkaasti vatkaten, lisää mausteet. Lisää  kuutioidut cheddarit munaseokseen kuten myös pekoniseos. Sekoita kevyesti ja lisää seosta voideltuun muffinsivuokaan, ei ihan piripintaan että muffari saa nousta aivan rauhassa 225 asteisessa uunissa. Muffinsit on valmiita kunnes pinta on kohonut ja ruskettunut. Irroita varovasti veistä pyörittäen reunaa pitkin ja irroita muffinsit varovasti. Parhaimmillaan juuri uunista tulleina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti