Aamiaismuffarit
3- kpl kananmunaa
pekonia kuutioituna
kevätsipulia
valkosipulia
paprikaa kuutioituna
cheddaria kuutioituna
suolaa
mustapippuria
Oivariinia
Aloita kuullottamalla pekonikuutiot, sipulit ja paprika Oivariinissa. Pistä seos sivuun jäähtymään. Vatkaa munien rakenne rikki voimakkaasti vatkaten, lisää mausteet. Lisää kuutioidut cheddarit munaseokseen kuten myös pekoniseos. Sekoita kevyesti ja lisää seosta voideltuun muffinsivuokaan, ei ihan piripintaan että muffari saa nousta aivan rauhassa 225 asteisessa uunissa. Muffinsit on valmiita kunnes pinta on kohonut ja ruskettunut. Irroita varovasti veistä pyörittäen reunaa pitkin ja irroita muffinsit varovasti. Parhaimmillaan juuri uunista tulleina!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti