sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Rapeaa parmesankanaa

Rapeat parmesankanat ovat kuin itse tekemät ne paremman makuiset nugetit. Tuohon vaan ranikset kyytipojaks ja ateria on valmis. Niin kevyttä, niin kevyttä.... Koo antoi tälle pikaruualle täydet pojot. Herra F:llä menossa en syö mitää kausi kotona tai syö mutta nirsoilua selvästi havaittavissa.


Rapeaa parmesankanaa

1½ dl majoneesia
1 - 1½ dl parmesanraastetta
suolaa
mustapippuria
korppujauhoja
3-4 kanafilettä puolitettuna

Sekoita majoneesi, parmesanraaste, suola ja mustapippuri kulhossa. Laita kanafileet samaan kulhoon ja sekoita hyvin, jotta kaikki kanapalat ovat ympäri ämpäri seoksessa. Sitten pyöritä korppujauhoissa ja laita uunivuokaan, muttei päälleikkäin. Paista uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes kanat ovat saaneet rusehtavan pinnan ja kana on kypsää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti