tiistai 12. marraskuuta 2013

Kaalipasta

Mun serkku vinkkas tämän ohjeen. Ohje taitaa olla Ilta-Sanomien Ruokalasta. Musta tää oli ihas hyvää, mutta jotain jäi uupumaan... Eka en tajunut mitä se on, mutta luulen että juustoa saa olla kastikkeen mukana enempi kerman lisäksi enemmän.


Kaalipasta

2 kpl sipulia
3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
oliiviöljyä
800 g kaalia hienonnettuna esim. savojinkaalia ja keräkaalia
½ kpl sitruunanmehua
suolaa
mustapippuria
3 dl kasvislientä
3 dl kolmen juuston kermaa (ite lisäisin vielä juustoraastetta mukaan jotain voimakkaan makuista)
100 g rouhittuja ja paahdettuja hasselpähkinöitä
spagettia



Pilko sipulit ja valkosipuli kasariin ja lorauta vähän oliiviöljyä päälle, kuullota noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää hienonnetut kaalit. Anna kaalien hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia. Lisää sitruunamehu, suolaa ja pippuria. Sekoita. Lisää loput aineet ja hauduta vielä noin 10 minuuttia.

Tarjoile spagetin ja parmesanraasteen kera.

1 kommentti: