tiistai 18. helmikuuta 2014

Kevyesti: Lohta ja kesäkurpitsasalaattia

Kevyesti: Lohta ja kesäkurpitsasalaattia 4 annosta

400 g lohifilettä
600 g kesäkurpitsaa
1-2 kpl sipulia
rucolaa revittynä
salaattia revittynä
½ kpl kurkkua kuutioituna
8 kpl kananmunia keitettynä, vain valkuaiset käytetää
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
tillisilppua
½ kpl sitruunan mehua

Lisäksi: 4 kpl perunaa


Laita lohifile uuniin ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista tilkassa oliiviöljyä sipulirenkaat ja kesäkurpitsakuutiot. Mausta suolalla ja pippurilla. Revi rucolat, oma valintaista salaattia ja kuutioi kurkku salaattikulhoon. Lisää päälle lämmin sipuli- kesäkurpitsaseos. Ja keitetyt kananmunan valkuaiset revittynä. Pirskota päälle sitruunamehua, oliiviöljyä tilkan ja mustapippuria. Lisää vielä päälle oman maun mukaan tillisilppua.
Tarjoile siis lohen, salaatin ja keitetyn perunan kanssa. Kyllä taas jaksaa kun ton annoksen syö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti