maanantai 24. helmikuuta 2014

Kevyesti: Tonnikalaa ja sitruunaa

Kevyesti: Tonnikalaa ja sitruunaa (2-3 annosta)


2 prk tonnikalapalaa
2 kpl sipulia hienonnettuna
2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 kpl chili hienonnettuna
1 pnt tilliä hienonnettuna
1 kpl sitruunan kuorta raastettuna
1 kpl sitruunan mehua
½ dl vettä
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria




Kuullota ensiksi sipulit tilkassa oliiviöljyä. Lisää tonnikala ja chili mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita ja anna maustua miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää raastettu sitruunankuori, sitruunan mehu ja vesi. Lisää tillisilppu mukaan sekoittaen. Maista ja lisää mausteita tarvittaessa. Tarjoile pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti