keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Herne-pekoni-minttupasta

Tämä helppo ja aika klassinen pasta maistuu monessa suussa.

Herne-pekoni-minttupasta

5 dl pastaa kuivana
1 pieni pkt pekonia kuutioituna
1 kpl sipulia hienonnettuna
1-2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
200 g tuoreita tai pakasteherneitä
½ pnt minttua hienonnettuna
½ pnt persiljaa hienonnettuna
nokare voita
suolaa
mustapippuria

Lisäksi parmesanraastetta

Keitä pasta ohjeen mukaan suolavedessä. Paista pekonikuutiot omassa rasvassa ja lisää hienonnetut sipulit joukkoon kuullottumaan. Mausta seosta ripauksella suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan. Lisää nokare voita ja yrttisilppu, sekoita. Laita herneet pastan keitinveteen loppuvaiheessa ja anna pehmentyä tai sulaa pieni tovi. Sekoita kaikki aineet keskenään ja maustua minuutti tai pari. Tarjoile parmesanraasteen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti