maanantai 15. joulukuuta 2014

Pippurista indonesiankanaa


Pippurista indonesiankanaa

4 kpl kananfilettä lohkoiksi pilkottuna
1 dl valkoviinietikkaa
½ dl soijaa
2 rkl öljyä
1 kpl sipuli renkaina
1 kpl kokonaisen valkosipulin kynnet hienonnettuna
1½ rkl kalakastiketta
mustapippuria reilusti
3 kpl laakerinlehtiä
1 prk kookosmaitoa


Ekaksi pikamarinoi kanafileet eli sekoita kulhoon etikka ja 1 rkl hienonnettua valkosipulia. Nostele kanapalat siihen ja pyörittele. Laita jääkaappiin marinoitumaan 15 minuutiksi. Ota kanat seoksesta ja paista öljyssä. Lisää sipulirenkaat, loput valkosipulit sekä valkosipulit etikasta mukaan. Anna sipulien pehmetä. Mausta soijalla, kalakastikkeella, mustapippurilla ja laakerinlehdillä. Sekoita mukaan kookosmaito. Hauduta vähintään 30 minuuttia hiljalleen poristen. Jos on aikaa anna porista tunti. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita. Maku saa olla aika pippurisen pehmeä. Tarjoile riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti