maanantai 23. syyskuuta 2013

Minttupasta

Tämä ohje on Pipsa Hurmerinnan käsialaa ja siitä taisi tulla heti meijän pikku-ukon uusin herkkupasta. Keittiöstä kuului vaan "lisää, lisää, lisää" ja olihan tämä niin hyvää ja helppo tehdä. Vähän muutin määriä raaka-aineissa mutta pohja on Pipsan.


Minttupasta

5 dl kuivaa pastaa
1 pnt minttua
1 pnt basillikaa
1½ dl yhteensä manteleita, pistaaseja ja pinjansiemeniä.
½ rs kirsikkatomaatteja
1 dl oliiviöljyä
3 rkl tryffeliöljyä
1 dl parmesanraastetta
suolaa
mustapippuria

Tarjoiluun parmesanraastetta


Aloita keittämällä pasta runsaassa suolavedessä. (Taidan alottaa tolla samalla lauseella monet pastat...) Murskaa kaikki muut aineet huhmarissa tai tehosekottimessa. Sekoita murskattu tahna pastan kanssa ja anna hetki maustua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti