torstai 12. syyskuuta 2013

Punainenpasta



Punainenpasta

5 dl kuivapastaa
½ pätkää Chorizo makkarapötköä siivutettuna
1 kpl sipuli
1 kpl valkosipulikynsi hienonnettuna
½ kpl punaista paprikaa kuutioituna
5 kpl kirsikkatomaattia halkaistuna
1 prk tomaattimurskaa
1 rkl tomaattipyrettä
suolaa
mustapippuria
½ tl chilirouhetta
oliiviöljyä
ruohosipulia silputtuna

Tarjoiluun pecorinoa tai parmesanraastetta


Aloita pastan keittämisellä reilussa suolavedessä. Kuullota paistinpannulla sipulit oliiviöljyssä ja lisää hetken päästä chorizoviipaleet paistumaan 2 minuutiksi. Muista sekoitella. Lisää paprika, tomaatit, sekoita ja anna pehmetä. Sitten tulee tomaattimurska, tomaattipyrettä, suolaa, mustapippuria ja chilirouhetta, sekoita. Anna hiljalleen porista välillä sekoittaen. Maista ja lisää ruohosipulisilppu juuri ennen kun lisäät valutetut pasta, sekoita ja anna maustua 1-2 minuuttia. Tarjoile pecorinon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti