sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Artisokansydäntahnaa

Ruokapankki on nyt osana Indiedays Inspiration blogiperhettä, uutena ruokablogina, ihan mahtavaa. Tästä laitetaan hihat heilumaan toden teolla.

Tästä kyl tuli tosi miedon makuista, vois sopii pastan joukkoon, nyt syötiin leivän päällä. Tähän voisi lisää esim. yrttejä tai pähkinöitä lisämakua antamaan.


Artisokansydäntahna
kourallinen marinoituja artisokan sydämiä
2 dl kurpitsan siemeniä
oliiviöljyä
½-1 kpl sitruunan mehua
suolaa
mustapippuria

Aloita paahtamalla siemenet kuivalla pannulla, kunnes ne saavat hiukan väriä. Laita kaikki aineet tehosekoittimeen tai soseuta sauvasekoittimella. Koristele kurpitsan siemenillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti