sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Mikäs se sieltä pekonin alta kurkistelee? Avokadopekonit

Helppo grillauslisuke. Miedon maun puolesta maistuu myös pikkuväelle. Ekan palan jälkeen olin että jaa a... Tokan palan jälkeen no joo ehkä nää on ihan jees ja loppupalan jälkeen joo sopii varsinkin voimakkaasti maustetun ruuan parina.

Avokadopekonit

avokadolohkoja
limen mehua
ripaus suolaa
pekonia

Eli ota avokadon liha ja lohkoa se. Laita kulhoon, purista vähän limen mehua päälle ja pyörittele. Ripauta hitusen suolaa ja kääri pekoniin. Me grillattiin nää folioaskissa ja siltikin meinas pohja kärvähtää eli pyörittele tasaisin ajoin. Valmiita kunnes pekoni on saanut hiukan väriä. Syö heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti