torstai 7. toukokuuta 2015

Parsakaalisalaatti, ihan parasta grillipihvin kanssa



Tää salaatti on kulkenut matkassa jo useamman vuoden ajan. Helppo ja hyvä salaatti ja sopii hyvin grilliruuan kanssa. Alkuperältään taitaa ehkä olla Gordon Ramsayn. Unohdinpa sitten kuvata ns. valmiin salaatin kuvan, hyvä minä... Nooh, sulkekaa silmät ja kuvitelkaa :)


Parsakaalisalaatti


1 kg parsakaalia

4 kpl salottisipulia hienonnettuna
1 ps cashew-pähkinöitä
1 pkt pekonia

Kastike:

3 dl majoneesia
½ dl sokeria
3 rkl valkoviinietikkaa
2 tl mustapippuria

Irrota tuoreen parsan nuput irralleen. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli.

Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään sekasin. Sekoita kastike parsa-sipuli yhdisteeseen. Anna maustua jääkaapissa 1 vuorokauden ajan.

Ennen tarjoamista paahda pekonikuutiot ja pähkinät. Lisää nämä salaatin päälle ja sekoita kaikki keskenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti