Tuunattua mustikkajäätelöä
1 litra vaniljajäätelöä
3 dl mustikoita
6 kpl kaurakeksejä murustettuna
Vadelmakastike
3 dl vadelmia
½ dl sitruslikööriä
½ dl tomusokeria
koristeluun:
metsä- tai pensasmustikoita ja vadelmia
Anna jäätelön pehmetä huoneenlämmössä ja sekoita joukkoon mustikat sekä keksimurut. Jäähdytä uudestaan pakastimessa.
Valmista kastike eli sekoita aineet, soseuta ne sauvasekoittimella ja siivilöi, jotta saat vadelmien kivet poistettua. Huom! Jos käytät ulkomaisia pakastevadelmia, kiehauta marjat ennen käyttöä.
Annostele kulhoihin tai tötteröihin ja tarjoile vadelmakastikkeen kera.
PS. Ruokapankki on mukana Indiedays Blog Awards Foodlover kategoriassa eli jos susta tuntuu että oot saanut uusia ruokainspiraatioita mun blogista niin käyppä antamassa mulle äänesi, kiitos. Äänestää voit täältä --> ÄÄNESTÄ
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti