perjantai 23. elokuuta 2013

Valkosipulivoikanaa


Valkosipulivoikanaa

4 kpl naturel kanafilettä
50 g voita
3-4 kpl valkosipulikynttä hienonnettuna
2 viipaletta kuivaa vaaleaa leipää raastettuna
3-4 rkl persiljasilppua
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä


Tee valkosipulivoi eli sekoita hienonnettu valkosipuli huoneenlämpöiseen voihin. Anna hetken maustua. Nuiji kanafileet suht ohuiksi. Voitele kanafileet valkosipulivoilla yltä ja alta. Rullaa fileet ja laita hammastikulla kiinni. Raasta kuivat leipäviipaleet ja sekoita joukkoon persiljasilppu, suolaa ja mustapippuria. Pyöritä kanfileet seoksessa ja nostele seosta rullien päälle reilusti ja siirrä rullat uunivuokaan. Lopuksi lorauta päälle hieman oliiviöljyä ja paista kypsiksi 200 asteessa 30-35 minuuttia. Tarjoile salaatin tai parmesanrisoton kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti