maanantai 19. elokuuta 2013
Vietnamilainen possu
Tämä possu sopii syötäväksi tälläisenaan tai nuudelisopan kanssa. Me söimme ihan näin vaan ja riisiä kyytipoikana.
Vietnamilainen possu
600-800 g possun sisäfilettä ohuina pihveinä noin 1-½ cm leveitä
Marinadi:
6 kpl valkosipulin kynttä
2 kpl salottisipulia
2 kpl sitruunaruohon vartta pätkiksi leikattuna
1 rkl soijaa
1 dl kalakastiketta
mustapippuria
2-3 rkl juoksevaa hunajaa
Lisäksi juoksevaa hunajaa
Laita kaikki marinadiainekset tehosekoittimeen ja tee siitä tasainen massa. Laita possut pötköttelemään marinadiin ja anna maustua jääkaapissa vuorokauden yli. Tuo huoneenlämpöön kaksi tuntia ennen grillailua / paistamista. Grillaa tai paista parilalla noin 3-4 minuuttia. Sitten dippaa hunajassa ja paista kypsäksi. Varo hunaja valuu ja saattaa grillatessa nostaa liekkejä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti