maanantai 19. elokuuta 2013

Vietnamilainen possu


Tämä possu sopii syötäväksi tälläisenaan tai nuudelisopan kanssa. Me söimme ihan näin vaan ja riisiä kyytipoikana.

Vietnamilainen possu

600-800 g possun sisäfilettä ohuina pihveinä noin 1-½ cm leveitä

Marinadi:

6 kpl valkosipulin kynttä
2 kpl salottisipulia
2 kpl sitruunaruohon vartta pätkiksi leikattuna
1 rkl soijaa
1 dl kalakastiketta
mustapippuria
2-3 rkl juoksevaa hunajaa

Lisäksi juoksevaa hunajaa


Laita kaikki marinadiainekset tehosekoittimeen ja tee siitä tasainen massa. Laita possut pötköttelemään marinadiin ja anna maustua jääkaapissa vuorokauden yli. Tuo huoneenlämpöön kaksi tuntia ennen grillailua / paistamista. Grillaa tai paista parilalla noin 3-4 minuuttia. Sitten dippaa hunajassa ja paista kypsäksi. Varo hunaja valuu ja saattaa grillatessa nostaa liekkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti